Enter the trenches with #teamStudioChrist

0

Your Cart is Empty

Ik wil nu gedoopt worden in Jezus' naam

Dit is alleen voor mensen die niet meer overtuigd hoeven te worden waarom ze doopt willen worden. Ik kan me nog herinneren dat ikzelf gedoopt wilde worden en dat had een jaar geduurd. Dit wens ik niemand toe. Dus daarom wanneer je echt snel gedoopt wil worden maak dan hier een afspraak.

De doop is een manier om je gehoorzaamheid te tonen aan de woorden van Jezus. Want Hij beval dat mensen gedoopt zouden worden. Daarom, ga uit en maak alle volken tot mijn discipelen. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest.

✅ Ben je net tot geloof gekomen?
✅ Heb je de Heilige Geest ontvangen?
✅ Wil je je wandel met God naar de next level brengen?

Welnu, waar wacht je nog op?

Als je dit nog steeds leest, dan wil je gedoopt worden. Dat is wat we hier doen. Als je gedoopt wilt worden stuur me dan een mailtje of bel ons en maak een afspraak.

JOHANNES 3:5
Jezus antwoordde: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Als iemand niet geboren wordt uit water en Geest, kan hij het Koninkrijk van God niet binnengaan.

MARKUS 16:15
En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen. 16 Wie geloofd zal hebben en gedoopt zal zijn, zal zalig worden, maar wie niet geloofd zal hebben, zal verdoemd worden.

HANDELINGEN 22:16
En nu, waarom aarzelt u? Sta op, laat u dopen en uw zonden afwassen onder aanroeping van de Naam van de Heere.

ROMEINEN 6:3
Of weet u niet dat wij allen die in Christus Jezus gedoopt zijn, in Zijn dood gedoopt zijn?

Waar ga je gedoopt worden?

Dat kan overal zijn, zolang er maar water is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gedoopt te worden in zee, het Markermeer of IJsselmeer, of een vijver of beek bij je in de buurt. Maar ook thuis in een bad of jacuzzi behoort tot de mogelijkheden. Stichting Studio Christ is gevestigd in Lelystad (provincie Flevoland). Maar overleg met ons en dan bekijken we of je naar ons komt of wij naar jou.

Wat kost het?

Er zijn geen kosten verbonden.